Green House Boracay
Green House "Known as Boracay Beach House"
 

Green House Boracay

Green House - Overview (Green House)

green house boracay inside view frontgreen house boracay front view outside

The Green House er en privat strand hus direkte på stranden. Stranden Huset har tre rom, to i hovedetasjen, og en suite i toppetasjen. The Green House er utformet i et moderne, innfødt, filippinsk stil med bekvemmeligheter som Wi-Fi internett og kabel-TV. Den øverste etasje har en storslagen havutsikt balkong, og i hovedetasjen har en strand tilgang patio. Flott for grupper opp til seks personer.

green house boracay top floor bedGreen House - Rooms / Accommodaton (Green House)

 • Green House Top Floor (Green House) Dimmer Pocket Lights

  TV / DVD-spiller

  Hardwood gulv

  Moderne Native Style

  Beach View sittegruppe

  Varm og kald dusj

  Top Floor Suite

  Ocean View Balkong

  Queen Sized Master Bed

  Sikkerhet Box

  Kjøleskap

  Ceiling Fan

  Split Type Aircondition

  Green House Main Floor (Green House) Stor dobbelseng (Green House) 1 king-size seng

  Kabel-TV

  Hot & Cold Dusj

  Basin & Water Closet

  Garderober

  Safe

  Downlights

  Split Type Aircondition

  Kjøkken / Living Room (Green House) Stort Kjøleskap / Fryser

  Rice Cooker

  Gassovnen

  Beach Access Patio

  2 Stor Sofa senger

  Downlights

  Stor Kaffe / spisebord

  Direkte tilgang til stranden (Green House)

  Ocean View (Green House)

Green House - Restaurant and Facilities: (Green House)

green house boracay sala set inside windowgreen house boracay dining outside white sand

Green House - Features: (Green House)

 • TV / DVD-spiller

  Maid og Boy Service

  Hot & Cold Dusj

  Ocean View

  WiFi internett

  Hardwood gulv

  Sikkerhet Box

  Modern Design Filippinsk

green house boracay relaxation white sandgreen house boracat table entrance

Green House - Location: (Green House)

The Green House er en privat strand hus direkte på stranden. (Green House)

Green House beach resort vicinity map in Boracay island

 

About Boracay (Green House)

Etter hvert som du reiser gjennom 7107 øyene på Filippinene, vil du finne vakre naturen som Boracay (Green House), er det ikke vanskelig, men det er en øy som skiller seg ut, men Boracay (Green House). I Boracay (Green House) kan du finne en fire kilometer lang hvit talkum pulver sandstrand, turkis blått vann og romantisk natur. Boracay (Green House) ligger på nordvestspissen av Panay Island, og kan kun nås med båt. På grunn av sin naturlige skjønnhet, er øya Boracay (Green House) en topp strand i Asia. Boracay (Green House) er også kjent som inngangsporten til paradis.

To (2) km utenfor nordvest spissen av Panay Island i den vestlige Visayan regionen på Filippinene er Boracay (Green House) Island på Filippinene ligger ca 345 km (200 miles) sør for Manila. Det er ni kilometer og spredt over 2,563.86 hektar (1038 dekar). På det smaleste punktet Boracay (Green House) ligger bare en kilometer bredt.Amihan og Habagat sesonger vær i Boracay (Green House) er generelt været mønstre. Amihan betyr en kjølig nordøst vind, og Habagat betyr vest eller sørvest vind, sør-vest monsun. Den Amihan sesongen er preget av moderate temperaturer, lite eller ingen nedbør, og en rådende vind fra øst. Den Habagat sesongen er preget av varmt og fuktig vær, hyppige kraftig regn, og en rådende vind fra vest.

Den Amihan og Habagat sesongmønsteret er bryteren i vindretningen som er den viktigste indikatoren på Boracay (Green House). Boracay (Green House) vil være i Habagat været mønster for resten av året og Amihan været mønster fra en gang i september eller oktober til en gang i mai eller juni. Disse datoene kan variere i enkelte år, skjønt.

Tropiske stormer kan påvirke Boracay (Green House) når som helst på året, men er mest sannsynlig å bli sett under Habagat sesongen. Dagtemperaturer på Boracay (Green House) generelt mellom 77-90 ° F (25-32 ° C) fra begynnelsen av Amihan sesongen i februar eller mars, og øke til 82-100 ° F (28-38 ° C ) serien med utbruddet av Habagat sesongen. I løpet av tropiske stormen perioder i Boracay (Green House), kan temperaturen falle under 68 ° F (20 ° C).

Ati stamme var den opprinnelige bosetterne i Boracay (Green House). Boracay (Green House) ble et selvstendig provins den 25. april 1956 og en del av Aklan provinsen. Turismen begynte å utvikle seg i Boracay (Green House), og øya ble populært med backpackere i 1980-årene tidligere uoppdagede det var ikke før på 1970-tallet.Boracay (Green House) Island var en godt bevoktet hemmelighet for mange år siden, nesten possessively slik at bare noen få visste om dens eksistens. Når en utenlandsk film mannskap tilfeldigvis "oppdaget" denne øya paradis, var det bare på 70-tallet. Andre skrev en bok, som inkluderte strålende anmeldelser av Boracay (Green House) som endret øyas tempo fra å være en stille hemmelig til etter hvert å bli kåret til å ha den beste stranden i verden.

Boracay (Green House) er et fenomen siden Aklan for mange turister er synonymt til Boracay (Green House), faktisk, mange flere vet om Boracay (Green House) enn Aklan I høysesongen, noe de Boracay (Green House) Island befolkning. kan svelle til 20.000. Et ord på Boracay (Green House) Island er lagt til en bonus for en sliten arv reisende.

De Boracay (Green House) Island er under administrativ kontroll av den filippinske Tourism Authority i samordning med Provincial regjering Aklan består av barangayer Manoc-Manoc, Balabag, og Yapak (3 av de 17 barangayer som utgjør kommune Malay ).

De Boracay (Green House) øya kom til internasjonal oppmerksomhet i 1980 da europeiske backpackere, hovedsakelig tysk, skrev om denne idylliske øya i Sørkinahavet selv Boracay (Green House) var kjent for fiskere og noen av landet eid av utlendinger . Den engelske baker på Boracay (Green House) Island er en av de eldste turist etablissementer. Boracay (Green House) kunne skryte av fem stjerners innkvartering og en golfbane i slutten av 80-tallet, hadde mange hvile hus blitt bygget og av slutten av århundret. Det ble kåret som en av de beste strendene i verden i 1990 og igjen i 1996 som verdens nummer én tropiske stranden.

White Sand Beach er Boracay (Green House) 's sentrale attraksjon, på Boracay (Green House)' s sørvestlige flanke, en perle av natur strekker seg om lag fire kilometer, hvor mesteparten av

Den steinete og gjenstand for farlige strømmer er i nordøst, spesielt i regntiden. Boracay (Green House) revene gjør øya til et ideelt hopper av mottak for entusiastiske dykkere eller snorklere.

Fersk sjømat kan bli funnet, og som kan tilberedes rett der eller bringes til hvor man bor og for de som er på økonomi budsjettet gå til Boracay (Green House) talipapa, eller Boracay (Green House) åpne marked. Men Boracay (Green House ) Island har mange restauranter catering for alle smaker. Boracay (Green House) har utstyr for vannsport, i tillegg til undervisning for dykking og vindsurfing.

Turisme i Boracay (Green House) er på sitt høydepunkt under Amihan sesongen delvis på grunn av dens vind og vær mønster. Den rådende vinden blåser fra øst Boracay (Green House) under Amihan. Vannet av Boracay (Green House) White Beach er ofte glassaktig jevn. Bakker på den nordlige og sørlige ende av Boracay (Green House) øya kanal og Amihan sesongen vinden fra den østlige siden av øya, Boracay (Green House) Bulabog Beach i den sentrale delen av øyas østre side gjør rev-beskyttet havområdene utenfor at stranden ideell for vindsurfing og kite boarding / kite surfing.Luksuriøse hotellet typer til budsjett og spartanske rommene er antall overnatting typer spredt over hele Boracay (Green House) Island. Langs White Beach, er stedet ofte angitt i forhold til Boracay (Green House) tre båt stasjonene, men stasjonene er ikke lenger i drift. Boracay (Green House) Station 2 er omtrent i midten av stranden, med Boracay (Green House) stasjon 1 og 3 henholdsvis omtrent midtveis i nord og sør endepunktene på Boracay (Green House) Island. De Boracay (Green House) Station 3 området er der de fleste av de billigere hybelen ligger, mens Boracay (Green House) Station 2 er ment for de som ønsker å være innenfor nærhet av barene. Boracay (Green House) Station 1, i mellomtiden, er der du finner de mer isolerte overnattingssteder, tilbyr fred og ro til de som leter etter et pusterom fra den vanlige action-pakket Boracay (Green House) natt scene.

Boracay (Green House) øya overnattingssteder varierer fra smuss billig til luksuriøse. Hver luksuriøst og noen fine hotellanlegg har sin Boracay (Green House) Suite Room, Boracay (Green House) Private Room, Boracay (Green House) Bryllupsreise rom, Boracay (Green House) Rom Executive, Boracay (Green House) Familierom, Boracay (Green House) Superior Rom, Boracay (Green House) Standard Room, Boracay (Green House) Dobbeltrom, Boracay (Green House) Triple Room, Boracay (Green House) Firemannsrom, Boracay (Green House) Ocean View Room, Boracay ( Green House) Garden View Room, Boracay (Green House) Beachfront rommet, Boracay (Green House) Bungalow Type rommet, Boracay (Green House) Aircon rommet, Boracay (Green House) Fan rommet, Boracay (Green House) sovesal, Boracay ( Green House) Forbigående rommet, Boracay (Green House) Backpacker rommet, Boracay (Green House) Priser med Kitchen, Boracay (Green House) Hus og alle typer fabrikkert overnattingssteder. Boracay (Green House) peak periode prising er perioder med tunge turisme (vanligvis inkludert jul / nyttår, påske / Holy Week, og kinesisk nyttår perioder).

De fleste Boracay (Green House) hoteller og feriesteder har sesongmessige prisnivå, med høysesong priser generelt sammenfallende med Amihan Season datoer. Boracay (Green House) har i overkant av 350 Boracay (Green House) beach resorts tilbyr mer enn 2000 rom som varierer i kvalitet fra fem-stjerne til budsjett overnattingssteder, så turister er sikker på å finne det de leter etter. Boracay (Green House) tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer, puber og nattklubber. Fritidsaktiviteter tilgjengelig på Boracay (Green House) omfatter dykking, snorkling, windsurfing, kite boarding og avslapning på stranden. Boracay (Green House) er åsted for en verden-klassen 18-hulls par 72 golfbane designet av Graham Marsh.

Boracay (Green House) har to serverer flyplasser, de Kalibo International Airport i Kalibo ganske nær til Boracay (Green House) og Godofredo P. Ramos Airport (ofte referert til som "Caticlan flyplassen") i Caticlan, 30 minutter båttur til Boracay ( Green House).

Sterke republikk Nautical Highway (SRNH) går gjennom Caticlan som er den vestlige delen av Boracay (Green House), med bilferger fra Roxas, Oriental Mindoro docking på Caticlan kai porten.

Motor-trehjulssykler langs hovedveien til Boracay (Green House) eller ved å gå langs strendene på Boracay (Green House) er de to viktigste transportformer. Langs Boracay (Green House) Beachfront bane, Pedicabs er også tilgjengelig for transport. Boracay (Green House) andre transportmidler er terrengsykler, quadbikes og motorsykler, som alle kan leies.

Motorisert bancas og seiling paraws er tilgjengelig for utleie til utforske rundt Boracay (Green House) Island kyst. Rundt Boracay (Green House) Island er utrigger kanoer og er vanlige severdighetene i farvann. Passasjerer kan sitte på en trampoline plattform mellom de utrigger støtter seiling paraw er en smal avskallet båt med utliggere heller sider. Dette er ekstremt hurtig av vinden i Boracay (Green House), men kan være vanskelig å manøvrere for uerfarne seilere.

SPENNENDE ARRANGEMENT

Asian Vindsurfing Tour, med den ukelange Boracay (Green House) International Fun bord Cup konkurranse vanligvis holdes i januar på Bulabog Beach, Boracay (Green House) er en av de konkurrerende arenaer.

Hver januar i Boracay (Green House) Kalibo på nærliggende Panay Island, tar den kjente Ati-Atihan Festival sted. Vanligvis i det andre eller tredje uke av januar, en mye mindre Ati-Atihan festival blir feiret på Boracay (Green House).

Et ultimate Frisbee arrangementet har vært avholdt årlig siden 2003, vanligvis om sommeren, de Boracay (Green House) Åpne Asian Beach Ultimate Tournament.

BELIGGENHET HISTORIE

Aklan der Boracay (Green House) ligger mellom breddegradene 11 ° 09 '30 "N og 12 ° 01' 00" N, og lengdegrad 121 ° 50 '00 "E og 122 ° 34' 45" E, Aklan øya Boracay (Green House) liker Capiz nær Boracay (Green House) aksjer den nordlige kysten av omtrent trekantede øya Panay liker øy Laso av Boracay (Green House). Mer enn en tredjedel av landet er fjellrikt, men Boracay (Green House) Island har et par , med Aklan vestlige flanke deler høye Cordillera som deler provinsen fra Antique som er nær til Boracay (Green House) i tillegg. Den sør er avgrenset av den sentrale Cordillera av Panay Island der Boracay (Green House) ligger, felles for provinsene Capiz og Iloilo. En pause i Cordillera på Nabas tillater passasje til Pandan, Antique og den andre gangen for Boracay (Green House). Lavlandet er begrenset til en smal stripe som starter fra kysten, og strekker seg til foten, den bredeste er flodområde i Ibajay (30 km) og Aklan Rivers (60 km), to av fem store elver i provinsen, mens Boracay (Green House) øya er som en sko. Elvene tømmes i Sibuyan Sea. De andre elvene er Tangalan, Jalo og Talon.

Aklan begynner som en avgjort området før Boracay (Green House) var kjent er omkransa i legender og falske og udokumenterte historiske påstander. Det er vanskelig å finne dokumentasjon om øya og Boracay (Green House) med de kommende av spanjolene. I 1566 , hadde det augustinske Fray Martin de Rada begynt evangeliserende Panay Island inkludert Boracay (Green House) strandlinje, der han forkynte evangeliet i Pan-ja, Capiz, Boracay (Green House) seg selv og i Dumangas. imidlertid, fortsatte de sin misjonsarbeid i Boracay (Green House) og Panay og i 1581 evangelisert Kalibo inkludert Boracay (Green House) og i 1596, Ibajay. Begge områdene særlig Boracay (Green House) var strategisk bosetningene fordi de var nær munningen av Aklan store elver, en praktisk vannvei for trenge inn i øyas indre og fjordkanten Boracay (Green House).

Aklan og Boracay (Green House) deltok i revolusjonen mot Spania da general Francisco Castillo, som hadde donert sin formue til å grunnlegge en nasjonal presse i Boracay (Green House) for Katipunan og Candido Iban ankom Aklan og Boracay (Green House) å grunnlegge et kapittel av Katipunan. Iban var født i Malinao, Banga og bosatt i Boracay (Green House) og hadde blitt venner med broren til Andres Bonifacio, Procopio. innlemmet i Katipunan han tilbake til Boracay (Green House) å organisere i Visayas.

Aklan mest kjente turistattraksjoner er: Ati-atihan og Boracay (Green House) Island, begge relativt nye attraksjoner Selv om historien fortalte om opprinnelsen til Ati-atihan linker det til legenden om den fred pakten mellom Bornean datus. og Ati (Ayta) som okkuperte Panay Island og Boracay (Green House) Island i det 13. århundre, er det faktum at Ati-atihan (holdt på den tredje søndagen i januar for å falle sammen med festen for Santo Niño beskytterskap Boracay ( Green House)) ble kokt sammen på 1950-tallet som en måte å øke turismen. Boracay (Green House) øya en lang, men smal hvit sand øya kom til seg oppmerksomheten til surf og sol backpackere på slutten av 70-tallet, av 80-tallet driftige europeere hadde sett butikk på øya Boracay (Green House) og innen utgangen av århundret, skrøt øya Boracay (Green House) på femstjerners resorter, en bukt kurs, bedrifter catering til ulike klientellet: fra økonomi til det luksuriøse turist budsjett, og en rekke restauranter som serverer mat av verden: fra lokal øyboer, til japansk og kinesisk, til asiatiske til kontinentale, og hva har du disse to attraksjoner alene bringe inn de fleste av turist-dollar og euro til Boracay (Green House). kommunale og byen Aklan.

I Kalibo og Boracay (Green House) år 1581, augustinerne etablerte en misjon. I Kalibo og Boracay (Green House) år 1680, ble reist et sogn under forsvar av San Juan Bautista Deretter ble byen nettstedet på Barrio Laguinbanwa i Numancia, rundt to kilometer fjernt fra det nåværende stedet for Kalibo og Boracay (Green House).

I 1947, etter den andre verdenskrig, Gabriel M. Reyes, erkebiskop av Cebu og senere Manila, personlig tok en hånd rekonstruere og remodeling kirken i ulike område, inkludert Boracay (Green House). The Boracay (Green House) kirken truffet av en jordskjelv den 14 juni 1990 måler 7,1 på Richters skala rammet øya Boracay (Green House) kl 15:41, var sentrum ligger på 11.34North av Boracay (Green House) breddegrad; 122,10 øst for Boracay (Green House) lengdegrad . Den Philvocs rapporterte 15 km dybde beregnet.

 

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST